Hoppa till huvudinnehåll

PERNOVA HJÄLPMEDEL

Pernova erbjuder produkter för både överflyttning och förflyttning. Pernovas vision är att vara en av Sveriges främsta leverantörer av hjälpmedel. Vi står för kvalitét, förtroende och utveckling.

TRYGGT OCH SÄKERT
Vi är med dig från första kontakten. Du kan känna dig trygg med våra produkter och vi ger den support du känner att du behöver. Vare sig det rör sig om beslutsfattande eller djupdyka i den tekniska manualen, så kan du lita på att Pernova står vid din sida.
KVALITÉ I VÄRLDSKLASS
Vi väljer noggrant ut våra produkter till vårt sortiment. Vi har nära relation till våra leverantörer och vi ställer höga krav på funktionalitet och säkerhet i produkterna. Den höga kvalitén vi erbjuder ger dig inte bara en god investering för framtiden, den är också grundläggande för brukares och användares säkerhet och komfort.
FUNKTIONALITET FÖR ALLA
Vi kan allt inom överflyttning och förflyttning. Med över 15 år i branschen kan vi erbjuda funktionella produkter till alla typer av användare oavsett om det rör sig om sparkcyklar eller hela taklyftssystem. Vi har något för alla som behöver något typ av hjälpmedel vid förflyttning.

Vill du veta mer om Pernova? Hör av dig till oss!