Hoppa till huvudinnehåll

Vi önskar en härlig sommar!


Pernova

Vi önskar en härlig sommar till alla våra underbara kunder och leverantörer. Vi kommer ta lite semester så svar på mail och telefon kan vara lite långsammare under den här perioden. Hoppas ni kan ha överseende med detta. Vi är snart tillbaka igen med full styrka och ny energi!

continue reading

Vi har flyttat till nya lokaler


Pernova

Vi har flyttat till nya lokaler i Vindlengallerian på Karlsgårdsvägen 22, 922 32 Vindeln. Våra nya lokaler har kontor och utställning av många av våra produkter. Om du har vägarna förbi, kom in på en kopp kaffe! Välkommen!

continue reading

Pernova önskar glad påsk


Pernova

Vi tackar alla som besökte oss på Leva och Fungera i Göteborg. Vi hade en jätterolig mässa och vi hoppas att ni fick en lika härlig upplevelse. Nu tar Pernova lite påsklov. Vi har mindre bemanning på kontoret under v. 16 så vi ber er om överseende med långsammare svar på mail och telefon. ...

continue reading

Pernova får ny ägare


Pernova

Nu är vi igång - lager, logistik och försäljning på plats. Pernova har under några månader konsoliderat sig och strukturerat upp organisationen. Vårt beslut är kristallklart - vi fortsätter med våra populära lyftselar med egen unik funktion i egen regi, Pernova Lyftselar.

continue reading
Prenumerera på Pernova