Chameleon Dusch- och Toalettstol

Chameleon är dusch- och toalettstolen som kommer med sin egen väska. Att resa är att leva. För personer med mobilitetsproblem har det hittills varit svårt att njuta av semestern, besöka vänner och familj, samt genomföra affärsresor, eftersom väldigt få byggnader är konstruerade på ett sådant...

Produktbeskrivning

Chameleon är dusch- och toalettstolen som kommer med sin egen väska. Att resa är att leva. För personer med mobilitetsproblem har det hittills varit svårt att njuta av semestern, besöka vänner och familj, samt genomföra affärsresor, eftersom väldigt få byggnader är konstruerade på ett sådant sätt att de har anpassat för rullstolar genom standard badrumsdörrar. Chameleon är den första dusch- och toalettstolen som är speciellt designad för resande.

Komma igenom en standardbred dörröppning till toalett

Med en maxbredd på 55cm kommer Chameleon lätt igenom en dörröppning med standardbredd. Höjden på sätet kan justeras för att passa för användarens behov. Även höjden på toalettskålen kan anpassas. Den är också lämplig för dusch.

Resa lätt

Chameleon är utvecklad för att möta behovet hos rullstolsanvändare att ha endast en stol, som passar lika bra att använda hemma som på resan. Den är därför lätt att demontera utan verktyg och packa ihop i sin egen väska. Stolen och väskan ryms inom ramarna för de maximala måtten för handbagage hos de flesta kommersiella flyg, och den väger inte mer än 9,9 kg.

Diskret och flexibel

Chameleon är designad som ett modulärt system, som tillåter användaren att anpassa den till ett förändrat behov; från en dusch- och toalettstol till en lättviktsstol för transporter. Dessutom, ger designen med den stoppade dynan ett intryck av att vara vilken lättviktsstol som helst. På så sätt är det ingen som kan ana att stolen också kan användas för personlig hygien.

För privata användare och boenden

Chameleon är perfekt för rullstolsanvändare som ofta reser privat eller i affärer, men också för boenden där brukare behöver tillgång till en flexibel lösning på problem som är kopplade till personlig hygien när de besöker familjen eller åker på semester.

Mer Information

Brochure

Montering Chameleon
Tillbehör Chameleon
Produktblad Chameleon stol för dusch och toalett